Multi-Trade BV

De onderneming Multi-Trade heeft in de afgelopen jaren zijn sporen verdiend in de onroerend goed sector. Met veel creativiteit en durf heeft Multi-Trade uiteenlopende projecten tot een goed einde weten te brengen.
De kernactiviteiten zijn divers: projectontwikkeling en nieuwbouw, aankoop van objecten op executieveilingen, renovatie van diverse objecten, handel en bemiddeling. Door het inmiddels uitgebreide netwerk weten ook veel aanbieders van onroerend goed (bijvoorbeeld makelaars, maar ook particulieren) Multi-Trade te vinden.
Sinds 1999 heeft Multi-Trade zich volledig toegelegd op deze markt. Vanaf dit moment zijn er al een flink aantal projecten verwezenlijkt zoals een appartementencomplex in een oud postkantoor in Winschoten, nieuwbouw in Langeraar, en zijn er veel panden verworven en weer verkocht.

Het werkgebied concentreert zich rond de Randstad met uitschieters naar het hoge Noorden en oosten.

Multi-trade is altijd op zoek naar nieuwe locaties met ontwikkelingspotenties, maar ook naar objecten met achterstallig onderhoud. Ook panden waarbij de huidige eigenaar gebaat is bij een snelle afwikkeling en overdracht passen binnen dit kader.

lees verder

Aanbod